• Тел : 011/ 7292-331
  • Радно време : 06:00 - 18:00
  • Адреса : Прерадовићева 2a, 11000 Београд
излет 6.jpg

Вртић "Сунцокрети"

Деца и васпитачи вртића "Сунцокрети" узивали су на излету у Аранђеловцу. Том приликом су обишли Марковачко језеро, пећину Рисовача и Буковичку бању.

Детаљније...
радионица капе.jpg

Вртић "Сунцокрети"

У предшколској групи вртића Сунцокрети реализована је радионица са родитељима, чији је задатак био да родитељи заједно са  децом израде матурску капу коју ће користити у делу сценарија током реализације завршне приредбе.

 

Детаљније...
рад  саобраћај (2) (2).jpg

Вртић "Сунцокрети"

У вртићу „Сунцокрети“ деца и родитељи су од рециклажног материјала правили превозна средстава у оквиру теме „Саобраћај“.

Детаљније...
buha1.jpg

Вртић и јасле "Бошко Буха"

Завршна приредба старије јаслене групе 

,, Било нам је лепо слатко, али слатко траје кратко“

Детаљније...
адаптација.jpg

АДАПТАЦИЈА ДЕЦЕ НА ВРТИЋ

Полазак у вртић представља за свако дете промену у животу, важан догађај за њега и родитеље.

Детаљније...
цврчак1.jpg

Вртић "Цврчак"

У сусрет лету и летњим темама, васпитачи и медицинске сестре васпитачи вртића "Цврчак" су, својом креативношћу и радом, допринеле да се деца осећају као у бајци. У галерији погледајте како смо уредиле ходник вртића.

Детаљније...
IMG_20190618_095206.jpg

Актив за заинтересоване васпитаче и васпитаче који у својим групама имају децу којој се пружа додатна подршка у ВО раду на тему „Приказ рада са децом у развојној групи“

Актив на тему „Приказ рада са децом у развојној групи“ реализовала је Катарина Матић, дефектолог у развојној групи у вртићу "Весна".   Тема је обухватила представљање рада и функционисања отворене развојне групе, планирање и спровођење ВО рада, облике сарадње са васпитачима и родитељима. Након тога дате су кратке смернице за рад са децом са тешкоћама у развоју у редовним групама уз размену мишљења и изношење конкретних примера од стране васпитача који у својим групама имају децу којој се пружа додатна подршка. Том приликом васпитачи су изразили интересовање за садржаје, практичне примере и савете који би им помогли у раду. На крају излагања представљен је и случај дечака са ретким синдромом који борави у развојној групи са нагласком на значај ране интервенције као и добре сарадње са родитељима.

Детаљније...
20180605_093347.jpg

Вртић "Срна"

У оквиру вишемесечног бављења темом  „Занимања људи“ током радне 2018/2019.год., деца мешовите групе  вртића „Срна“ у Овчи, у пратњи васпитача Данијеле Величковић и Бранкице Стаменковић , обишла су различите установе.  Циљ оваквих посета био је да се деца боље упознају са различитим занимањима људи, униформама које су потребне на различитим радним местима, као и алатом који се користи у различитим професијама.  

Детаљније...
20190606_101609.jpg

Вртић "Весељко", пролећни карневал

У ОШ „Васа Пелагић“, одржан је традиционални пролећни карневал на коме су учествовали наши предшколци.

Детаљније...
м сунц.jpg

Вртић и јасле "Мали сунцокрети"

Крајем априла 2019.године у сарадњи са организацијом „Србија Шуме“ у нашем вртићу организована је радионица на тему екологије и заштите животне средине.

Након тога засадили смо три јасена у дворишту вртића,  заједно са децом и представницима организације „Србија Шуме“. 

 

Детаљније...
MSP_7352-min.jpg

Век предшколства на Палилули

04. априла 2019.године ПУ "Бошко Буха" Палилула прославила је 100-годишњицу успешног бављења предшколским васпитањeм и образовањем.

Детаљније...
сунц рођ.jpg

Прослава рођендана вртића “СУНЦОКРЕТИ”

У понедељак 15. априла 2019.год., на нивоу целог вртића “СУНЦОКРЕТИ” организоване су активности које су посвећене прослави 33. рођендана вртића.

Детаљније...
сунц семинар.jpg

Приказ семинара „ ПРОФЕСИОНАЛНА  КОМУНИКАЦИЈА И ВЕШТИНЕ  КОМУНИЦИРАЊА У ОТКЛАЊАЊУ СОЦИЈАЛНИХ КОНФЛИКАТА“

У РЈ “ Сунцокрети“ , одржана је презентација семинара “Професионална комуникација и вештине комуницирања у отклањању социјалних конфликата“. 

Детаљније...
сунц ош.jpg

Посета деце и васпитача вртића "Сунцокрети" oсновној школи Милена Павловић Барили

Две предшколске групе вртића Сунцокрети 11.4.2019.године, у пратњи групних васпитача посетили су оближњу основну школу.

Детаљније...
славујак5.jpg

100 година ПУ“Бошко Буха“ у вртићу „Славујак“

Овако су деца и васпитачи вртића „Славујак“ прославили 100 година ПУ“Бошко Буха“.Направили смо торту, плакат и припремили тачку за прославу која је одржана у „Центру за културу- Влада Дивљан“ и у свакој васпитној групи смо прославили стогодишњицу.

 

Детаљније...